У Козині під Києвом закрили нічний клуб: 500 відвідувачів були без масок

16:18, 12.07.2020
У Козині під Києвом закрили нічний клуб: 500 відвідувачів були без масок

У Козині під Києвом закрили нічний клуб: 500 відвідувачів були без масок

Поліція закрила у місті Козин, що в Київській області нічний клуб, де без засобів індивідуального захисту перебували майже 500 осіб. 

 

Як інформує "УМ", про це повідомляє пресцентр Національної поліції Київської області у неділю. 

 

«Усупереч карантинним обмеженням, розважальний заклад продовжив роботу після 22-ї години. Також у цьому закладі персонал та понад пів тисячі відвідувачів були без засобів індивідуального захисту», — сказано в повідомленні.

 

Йдеться про нічний клуб-ресторан Queen Country Club. Цей приміський комплекс із басейном на Київщин вважається елітним закладом. Порушення роботи нічного клубу виявили працівники поліції під час профілактичного рейду. 

 

Зазначимо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, поліцейські Київщини проводять перевірки суб'єктів господарювання щодо дотримання ними встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину.

 

Працівники поліції склали два адміністративних протоколи відносно адміністратора нічного клубу за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених чинним законодавством.

 

Санкція передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від 17 тисяч до 34 тисячі гривень і на посадових осіб - від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.