Солдат Олег Шило загинув від ворожої кулі

19:38, 09.07.2020
Солдат Олег Шило загинув від ворожої кулі

Солдат Олег Шило був помічником гранатометника. (Фото 30-ї ОМБр імені князя Костянтина Острозького)

Стрілець-помічник гранатометника, солдат 30-ї ОМБр імені князя Костянтина Острозького Олег Шило загинув від ворожої кулі під час обстрілу позицій ООС у середу, 8 липня.

 

Захиснику України було 29 років.

 

Як повідомляє «Україна молода», прізвище загиблого воїна повідомила 30-та окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького у Facebook  в четвер.

 

Побратими солдата зазначають, що бригада «назавжди втратила воїна, надійного товариша, бойового побратима, відданого захисника України».

 

Народився Олег 5 квітня 1991 року, проживав в Києві. Мав середню спеціальну освіту.

 

У 2009—2010 роках Олег проходив строкову службу в 138-ій радіотехнічній бригаді в місті Васильків.

 

До 30-ї ОМБр прийшов служити в грудні 2019 року.

 

«І хоча для Олега це була перша ротація в зону бойових дій, командири та побратими зазначають, що він відповідально відносився до виконання службових обов’язків. Проявляв себе дуже добре. Відвертий, щирий, веселий, завжди всім цікавився і хотів навчатись», - інформують у 30-й бригаді ім. князя Костянтина Острозького.

 

Найбільше Олег Шило мріяв, аби закінчилась ця клята війна, яка забирає життя найкращих синів України.

 

У полеглого захисника України залишились батьки та сестра.

 

Командування та особовий склад 30 ОМБр ім. князя Костянтина Острозького висловлюють свої щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого.

 

«За смерть нашого побратима дії ворога не залишаться безкарними. Ми зробимо все від нас залежне. Вічна пам'ять герою! Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ», - наголошують у бригаді ім. князя Костянтина Острозького.

 

За даними «УМ», Олег Шило – перша бойова втрата української армії у липні.

 

Як повідомляла «УМ», минулої доби на Донбасі внаслідок ворожих обстрілів загинув один захисник України, ще троє отримали поранення.

 

Про полеглих захисників України у минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої червня: пам’ятаймо про їхній подвиг.