Найстарша жителька Черкас відсвяткувала 105-річний ювiлей

07.07.2020
Найстарша жителька Черкас відсвяткувала 105-річний ювiлей

105-річна панi Феодосія Петрова. (Фото надане пресслужбою Черкаської міськради.)

У Черкасах своє 105-річчя від дня народження відзначила місцева жителька Феодосія Петрова.
 
 
«Вона є найстаршою серед довгожителів міста, народилася у 1915 році. Загалом у Черкасах усього 10 людей, яким наразі за 100 років», — говорить «Україні молодій» Олег Гудзенко, очільник департаменту соціальної політики Черкаської міської ради, який разом iз директоркою Територіального центру надання соціальних послуг Черкас Альоною Щербак вітали ювілярку з «круглою» датою і вручили їй подарунки та квіти.
 
 
Як розповідають у Черкаській міській раді, Феодосія Олександрівна народилася в багатодітній сім’ї. Працювала на торфопідприємстві, а в 1958 році переїхала до Черкас. Тут вона влаштувалася на роботу на консервний завод, згодом працювала в продуктовому магазині.
 
Трудового стажу в пані Феодосії 32 роки, вона нагороджена ювілейною медаллю «За доблесну працю». Наразі ювілярка проживає разом iз донькою Валентиною Іванівною. 
 
«Вітаємо Феодосію Олександрівну з днем народження та висловлюємо свою повагу. Бажаємо їй здоров’я, благополуччя, затишку та любові від рідних i близьких людей», — говорить Олег Гудзенко.