«Слуга народу» Ірина Аллахвердієва для колег «Робоча баба» і «корабельна сосна»

12:59, 24.06.2020
«Слуга народу» Ірина Аллахвердієва для колег «Робоча баба» і «корабельна сосна»

Народний депутат Аллахвердієва славиться модними і івідвертимим нарядами, які вона носить на роботу до Верховної Ради.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Ірина Аллахвердієва мимоволі стала героїнею скандалу у Верховній Раді, після того як в мережу потрапила розмова Давида Арахамії і Олександра Корнієнка про її жіночі якості.

 

Так, колеги по фракції назвали Аллахвердієву, зокрема, "робочою бабою" і "корабельною сосною".

 

Сама народний депутат вже відреагувала на скандал, відповівши, що, "особисте життя жінки обговорюють чоловіки, які в ньому не беруть участі", а також назвала фейком дану розмову. 

 

А у своєму Facebook депутатка написала, що вважає скандальне відео фейком. "Опубліковане "сенсаційне відео" – монтаж. Мені вже подзвонили Давід Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого", – написала вона.

 

"Робоча баба" і "корабельна сосна": хто така Ірина Аллахвердієва

 

До слова, сам заступник голови фракції "Слуги народу" Олександр Корнієнко назвав відеозапис змонтованим, але все ж вибачився за слова, які в ньому прозвучали. У свою чергу глава фракції Давид Арахамія заявив, що запис нібито змонтовано з двох частин. За його словами, один з фрагментів розмови дійсно було присвячено колезі, а в іншому мова нібито йшла про одну з кандидатів на посаду міського голови.

 
Пост Корнієнка

 

Про початок кар'єри Ірини Аллахвердієвої фактично немає публічної інформації; відомо, однак, що, до того як стати політиком, вона обіймала посаду заступника директора Миколаївського міського страхового агентства ЗАТ "Інкомстрах", а також заступника директора з розвитку в Миколаївській філії "ІНГО Україна" – компанії, яка теж займається страхуванням.

 

Аллахвердієва пройшла до Верховної Ради під № 116 в списку партії "Слуга народу". Вона є членом комітету парламенту з питань фінансів, податкової та митної політики, головою підкомітету з питань тарифного та нетарифного регулювання.

 

Ірина Аллахвердієва – заміжня жінка. Її чоловік – підприємець Яшар Новрузович Аллахвердієв. У подружжя є син Карім.


Народний депутат Аллахвердієва славиться модними нарядами, які вона носить на роботу до Верховної Ради, причому ці наряди є досить відвертими. Якось, у жовтні 2019 року депутатка прийшла на засідання Верховної Ради з сумкою Gucci вартістю 1,892 тисячі доларів (близько 50 тисяч гривень).

 

26 січня 2020 року Ірина Аллахвердієва потрапила в аварію в Миколаєві. За інформацією місцевих ЗМІ, депутатка їхала на своєму джипі Lexus NX200 вулицею Пушкінською, і в невдалій спробі припаркуватися, перебуваючи в крайньому лівому ряду, зіткнулася з Mazda. На щастя, ніхто в аварії не постраждав.