В Одесі на ринку поранено 2 людей через стрілянину

12:52, 02.06.2020
В Одесі на ринку поранено 2 людей через стрілянину

Поліцейські встановлюють обставини стрілянини на промтоварному ринку в Одесі.

 

Як інформує УМ, про це повідомляють Національна поліція у Facebook і видання  "Думская".

 

Внаслідок події поранення отримали двоє людей. Їх доставлено до лікарні.

 

Попередньо встановлено, що вранці 2 червня до магазину тканин на промтоварному ринку (за даними "Думской", це ринок "Сьомий кілометр") зайшли невідомі в масках та здійснили кілька пострілів з імовірно травматичної зброї у бік працівників торговельного закладу.

 

У результаті тілесні ушкодження отримали двоє чоловіків. Їм надається медична допомога. Самі ж правопорушники сіли у свої автомобілі та зникли з місця події.

 

 

Як повідомили «Думській» на ринку, інцидент стався приблизно о 10:05 в павільйоні № 4318, який орендує виходець з Близького Сходу.

 

Нападники прибули на мікроавтобусі марки «Форд» з транзитними номерами т5 ВЕ1701. Їх було приблизно 10 осіб, всі в медичних масках і з глибоко насунутими на обличчя капюшонами.

 

Чоловіки зайшли в магазин, звідки пролунала стрілянина. Після цього нападники вибігли і заскочили в мікроавтобус.

 

Друга група людей, ймовірно, має відношення до орендаря павільйону, намагалася перешкодити їм виїхати, але зловмисники все ж зникли. О 10:06 мікроавтобус виїхав з території ринку через ворота КПП №4.

 

 

В результаті стрілянини постраждали дві людини.

 

Через деякий час друзі і партнери постраждалих почали бити скло в павільйоні №4520, але їх зупинили прибулі на місце «старші» громади.

 

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група.

 

Як повідомляла УМ,  вранці 29 травня у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участі сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 3 чоловіків отримали поранення. Поліція повідомляла про 10 затриманих. За даними джерел ЗМІ, частина із тих, хто влаштував перестрілку, місцеві, частина – із Вінницької області. 

 

Мер Броварів Ігор Сапожко заявив, що причиною ранкової стрілянини у місті стала ситуація з розподілом міжміських маршрутів, які затверджує Київська обладміністрація. Президент Зеленський порівняв розбірки у Броварах із 90-ми, а Аваков заспокоював українців, що "всі сидітимуть в тюрмі". 

 

Тоді як 25 травня у місті Кагарлик Київської області було розформовано відділок поліції після інциденту з побиттям і згвалтуванням затриманої жінки. Підозрюваними виявилися поліцейські Сергій Сулима та Микола Кузів. Керівництво МВС заявило, що вони сядуть надовго.