Грант від Kasta.ua - новинка для любителів аналізу і аналітики

17:05, 04.05.2020
Грант від Kasta.ua - новинка для любителів аналізу і аналітики

За перше місце учасник отримує 16 000 гривен

Більшість соціальних проектів - це ідеї великих компаній, підприємців або брендів. У випадку з Kasta.ua так і сталося. Топ-менеджмент запустив конкурс на студентське есе, де кожен бажаючий може стати учасником і постаратися здобути перемогу. Представники Kasta.ua часто беруть участь в різних проектах і нова подія покликана привернути увагу суспільно до насущних проблем.
 
 
 
Суть конкурсу в написанні есе на задану тему. У своїй роботі учасники можуть провести аналіз ситуації, визначити нові ідеї, інновації, а також запропонувати вирішення проблем. Оцінка буде здійснюватися за різними критеріями, тому в статтях рекомендується застосовувати незвичайні прийоми, а також формувати власну думку та ідеї щодо ситуації.
 
 
 
Ключові критерії оцінювання
 
Будь-яка робота оцінюється поглиблено і максимально детально. До того ж до неї є ряд стандартних і логічних вимог, які є основою будь-якого есе:
 
- послідовність у формуванні думки автора;
- інновації і нові технології в запропонованих рішеннях;
- нестандартний підхід;
- грамотність та відсутність помилок в тексті;
- загальна ерудиція;
- академічність і культура письма.
 
 
Якщо залишилися питання або зауваження їх можна задавати в спеціальну форму за посиланням https://kasta-students.com.ua/, а відповість на все координатор проекту. Поки проводиться збір робіт від всіх бажаючих. Учасниками можуть бути всі студенти ВНЗ, які додатково взяли собі куратора з викладацького складу.
Попередньо журі визначить 5 півфіналістів. На другому етапі з 20 по 30 травня будуть визначені переможці, а 2 червня пройде церемонія нагородження. За перше місце учасник отримує 16 000 гривен, за друге 14 000, а за третє 10 000. Гроші діляться між куратором і студентом за принципом 50 на 50. 
 
 
 
Технічні вимоги до робіт
 
Мова есе на вибір - українську чи російську. Обсяг тексту - не більше п"яти сторінок шрифту Times New Roman і розміром 12. У роботі не повинно бути орфографічних або пунктуаційних помилок, виключені будь-які спотворення інформації. Необхідно вказати всі джерела даних, а також не зміннювати цитати людей, якщо доводиться посилатися на певних фахівців, експертів чи представників влади. Всі блоки інформації в тексті повинні бути пов'язані між собою.
 
 
Як подати заявку на участь?
 
 
Щоб стати учасником конкурсу необхідно залишити заявку на сайті kasta-students.com.ua, вказуючи в спеціальній формі адресу електронної пошти, ПІБ, номер телефону і за бажанням коментар. Після цього відповідальні менеджери за збір заявок зв"яжуться зі студентом і уточнять додаткову інформацію.
 
Коли передається робота на розгляд в супровідному листі необхідно вказати перелік важливої ​​інформації: назва університету і факультет, ПІБ куратора (його номер телефону та адресу електронної пошти), а також власні ПІБ і дату народження. Всі роботи приймаються відповідно до описаних вище правил на адресу електронної пошти - [email protected].