Оголена жінка несла у пакеті відрубану голову доньки у Харкові

11:32, 30.04.2020
Оголена жінка несла у пакеті відрубану голову доньки у Харкові

Сьогодні вранці у Харкові затримали жінку, яка оголеною йшла вулицями міста. При собі жінка мала ніж та пакет.

 

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Харківської області. "Поліцейські виявили громадянку у неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому знаходилась відрізана жіноча голова", - йдеться у повідомленні.

 

Будь-що пояснювати та розповідати працівникам поліції жінка відмовилася.

Для з’ясування обставин події її було доставлено до Холодногірського відділу поліції. Як зазначається, пізніше до поліції надійшла інформація про звернення 40-річного мешканця села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем мешкання у сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці.

 

Чоловік мешкає у будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її донькою.

 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції. Інформація про дані події зареєстровані в журналах обліку територіальних підрозділів поліції. Усі обставини встановлюються. 

 

Харківська поліція відкрила кримінальне провадження.

 

«Сьогодні, 30 квітня, близько 06:00 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Полтавський шлях знаходиться оголена жінка. Поліцейські виявили за вказаною адресою громадянку у неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій — пакет, в якому знаходилась відрізана голова людини», — йдеться у повідомленні.

 
 

Як повідомляє місцеве видання «ВЕХА» з посиланням на сусідів та родичів, жінка була матір'ю дівчинки. Мати постійно працювала, а донька, Христина, завжди була доглянута.

Жінку доставили до районного відділку поліції, з нею працюють слідчі. Справу відкрили за п.2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

 

Зараз оглядають місце події, обставини встановлюють.