У Німеччині втратили клієнтів тисячі повій

17:40, 03.04.2020
У Німеччині втратили клієнтів тисячі повій

Повії Німеччини втратили можливість легально заробляти.

Тисячі іноземних повій втратили своїх клієнтів і стали безпритульними після закриття легальних борделів у Німеччині. Сталося це внаслідок поширення коронавірусу і запровадження карантину в країнах ЄС.

 

Адже уряд ФРН ще у березні закрив борделі разом з іншими не критично важливими підприємствами, такими як ресторани та нічні клуби, щоб уповільнити поширення COVID-19.

 

Про це повідомляють європейські ЗМІ.

 

Зауважимо, що проституція є легальним бізнесом у Німеччині вже майже два десятиліття. За даними влади, в країні працює близько 100-200 тисяч повій.

 

Як розповідає представниця лобістської групи Асоціації постачальників еротичних та сексуальних послуг у Берліні Зузанне Блайєр Вілп, понад 80% повій походять з інших країн. Більшість прибули з Болгарії, Румунії, Польщі та України.

 

"Більшості вдалося повернутися додому. Але інші стали безпритульними. Ми говоримо про 3-4%, які є найбільш вразливими. Вони приїхали сюди ні з чим, сподіваючись заробити трохи грошей. Зараз вони залишаються у друзів або живуть на вулиці. Залишитись у борделях вдалось небагатьом", - розповіла фрау Вілп.

 

Деякі повії продовжують працювати нелегально на вулиці, щоб звести кінці з кінцями. Попит на платний секс зберігається попри ризик заразитися вірусом.

 

Секс-працівники в Німеччині класифікуються як самозайняті, сплачують податки і теоретично мають право на фінансову допомогу з урядового фонду, створеного для допомоги фрілансерам в подоланні пандемії.

 

Як повідомляла «УМ», гендиректор компанії «Укрпошта» Ігор Смілянський втягнув державне підприємство у сексистський скандал невдало пожартувавши про можливості безкоштовної доставки додому секс-іграшок 1 квітня.

 

Тепер Смілянського звинувачують у сексизмі не лише користувачі соцмереж, але й окремі жінки-депутатки Ради.