Фільм «Мої думки тихі» став першою україномовною стрічкою в білоруському прокаті

16:50, 27.02.2020
Фільм  «Мої думки тихі» став першою україномовною стрічкою в білоруському прокаті

27 лютого у Білорусі стартує прокат української стрічки режисера Антоніо Лукіча "Мої думки тихі". Це перший український фільм, що покажуть в країні за багато років і єдиний - українською

 

Про це повідомляє білоруське видання "Новы Час".

 

"Фільм-прорив українського кіно "Мої думки тихі" виходить в білоруський прокат з 27 лютого. Це перший за багато років український фільм, який виходить в прокат в Білорусі і перший фільм, який буде показаний в кінотеатрах українською мовою", - так описали стрічку білоруські журналісти.

 

Побачити "Мої думки тихі" можна з 27 лютого по 4 березня в кінотеатрі "Піонер", Silver Screen Galileo, VOKA Cinema by Silver Screen і по 11 березня в Falcon Club Бутік Кіно у Мінську.

 

27 лютого в 19.00 в кінотеатрі "Піонер" перед показом фільму з коротким вступним словом виступить Посол України в Республіці Білорусь Ігор Кизим.

 

Нагадаємо, кінопроект "Мої думки тихі" режисера Антоніо Лукіча здобув головний приз на індустріальній платформі Вільнюського міжнародного кінофестивалю Meeting Point Vilnius ще до прем'єри у квітні 2019.

 

В липні стрічка перемогла на кінофестивалі у Карлових варах.

 

Український фільм "Мої думки тихі" повернули в прокат на вимогу глядачів після прем'єри. За 2 тижні фільм в українському прокаті зібрав понад 5 млн грн