Гончарук зустрічався із Тігіпком задля посилення уряду

17:51, 26.02.2020
Гончарук зустрічався із Тігіпком задля посилення уряду

Сергій Тігіпко веде перемовини щодо свого повернення в уряд.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що дійсно бачився з бізнесменом і колишнім політиком Сергієм Тігіпком, оскільки наразі шукають людей в уряд.

 

Про це пан Гончарук повідомив після засідання Кабміну в середу.

 

«Пана Сергія Тігіпка я дійсно бачив, з ним зустрічався, як із багатьма іншими. Я за останній місяць десь подивився близько 20 осіб. Нам дійсно треба підсилення радниками, можливо, на якусь посаду в уряді, людьми, які дуже добре розуміють, що таке промисловість. Тому спілкування у мене було дуже багато з різними людьми. Але більше коментувати нема чого», - пояснив прем’єр.

 

Разом з тим очільник Кабміну додав, що наразі про його звільнення чи відставку не йдеться. За словами Гончарука, уряд працює в «нормальному, звичному режимі, і кожен день наступає на хвіст якійсь корупційній лавочці», а сам він ніяких заяв щодо відставки не писав і з президентом таких тем не обговорював.

 

Раніше ЗМІ стало відомо з неофіційних джерел, прем’єр-міністр Олексій Гончарук  зустрічався з бізнесменом і колишнім віцепрем’єром Сергієм Тігіпком кілька тижнів тому. При цьому, на зустрічі йшлося про посаду віцепрем’єра для пана Тігіпка. 

 

Водночас, частина міністрів уряду Гончарука нібито виступає проти участі Тігіпка в уряді.

 

Також відомо, що президент Володимир Зеленський розглядає кандидатуру Сергія Тігіпка на посаду прем'єр-міністра або віцепрем’єра. За неофіційними даними, рішення щодо оновлення Кабінету міністрів вирішиться у найближчі два тижні. 

 

Як повідомляла «УМ», президент Зеленський підтвердив, що зустрічався з Тігіпком, який був головою Нацбанку в часи першого прем'єрства Януковича і віцепрем'єром в уряді Азарова в часи президентства Януковича.