В Україні відбулась найбільша в історії публічна утилізація горілки, відео

13:05, 26.02.2020

У місті Винники Львівської області утилізували майже 14 тонн або понад 37 тисяч пляшок підробленої горілки вартістю близько 4 млн гривень.

 

Про це повідомляє пресслужба Кабміну, а відео опублікувало у Twitter HromadskeUA

 

"Сьогодні ми знищуємо майже 14 тонн конфіскованих алкогольних напоїв, які були виготовлені незаконно. Це найбільша в історії України публічна утилізація алкоголю. Невідомо, які наслідки мало б потрапляння такого "самопалу" на прилавки магазинів. Ми забезпечимо знищення цієї продукції, всі дії будуть задокументовані та зафіксовані на відео, щоб ні в кого не виникло сумнівів стосовно долі цього конфіскату", - сказав міністр юстиції Денис Малюська.

 

 

На Львівщині почалася найбільша в історії України утилізація підробленого алкоголю — знешкоджують 37 тисяч пляшок, які ще у 2014 році вилучили на Хмельниччині

Вбудоване відео

 

Знищення відбувалося за участі спецкомісії з відеофіксацією процесу.

 

 

Усі 37 тисяч пляшок з підробленим алкоголем зливають в бочки, потім цей алкоголь відвезуть на очисні споруди

Вбудоване відео

 

Йдеться про підроблену горілку марок "Чарка золота", "Чарка срібна", "Золота пшеничка", "Лісова пісня", "Велика княгиня Ольга", "Великий князь Мономах", "Синяя лошадь", "Будьмо", "Забава", "Рідна столиця", "Максимум", яку службові особи одного із ТОВ зберігали в складському приміщенні з метою збуту.

 

 

У селі Винники на Львівщині публічно розпочали утилізацію близько 14 тонн пляшок підробленого алкоголю — це найбільша в історії України утилізація алкогольних напоїв

Вбудоване відео