Через поправки до закону про ринок землі у ПАРЄ на нас дивилися, як на неандертальців - Стефанчук

13:14, 25.02.2020
Через поправки до закону про ринок землі у ПАРЄ на нас дивилися, як на неандертальців - Стефанчук

Руслан Стефанчук

 

У Парламентській асамблеї Ради Європи через кількість поправок до законопроекту про відкриття ринку сільськогосподарських земель, на делегацію з України дивилися, як на неандертальців.
 
 
Про це виступаючи перед журналістами заявив перший заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук, передає кореспондент УНН.

 

"З приводу ринку землі - це зараз наша така "велика внутрішня біль". Тому що я, як ніхто інший - за парламентаризм в державі... Ми пам’ятаємо, що оцю технологію правок ми повезли в ПАРЄ... Вибачте, на нас дивилися, як на якихось неандертальців. Це неправильний підхід. Із-за цієї кількості втрачається якість дискусії", - сказав Стефанчук.

 

Окрім цього, Стефанчук наголосив, що нові політики у Раді не є професійними і люди знали про це, голосуючи за них. Проте, він зазначив, що повертати довіру людей будуть тільки працею.

 

"Да, можливо десь не вистачає часу, можливо десь професіоналізму. Деякі речі пов’язані з тим, що робляться помилки. Ми готові робити помилки, але готові їх швидко виправляти", - сказав Стефанчук.

 

За його словами, парламентарі будуть повертати довіру громадян.

 

"Ще раз говорю, ми не є професійними політиками, і люди це розуміли голосуючи за нас", - наголосив Стефанчук.

 

Також він зазначив, що у нардепів є щирість і бажання змінити Україну і це не викликає ніяких заперечень і сумнівів у народу.
Відповідаючи на питання яким чином будуть повертати довіру народу до влади, Стефанчук відповів: "Тільки працею, роботою, задля того, щоб в країні змінилося щось на краще".

 

Як повідомляла УМ, Верховна Рада загалом розглянула 1506 правок про внесення змін до проекту закону №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель, з понад 4 тисяч поданих.

 

13 Верховна Рада у першому читанні та за основу проголосувала за закон про продаж землі.