Суд зобов’язав надати захисту Антоненка висновки про зріст убивць Шеремета

13:34, 20.02.2020
Суд зобов’язав надати захисту Антоненка висновки про зріст убивць Шеремета

Київський суд переніс засідання з розгляду апеляції на продовження строку тримання під вартою підозрюваному у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета музиканту Андрію Антоненку на 2 березня.
 

Про це повідомив адвокат Антоненка Дмитро Круговий.

 

“Ми заявили клопотання про витребування експертизи зросту особи, яка зображена на відео (йдеться про висновки слідства щодо зросту убивць Шеремета — ред.). Судова колегія його задовольнила і зобов'язала прокурора це надати. Прокурор сказав, що надасть. Наступне судове засідання призначили на 2 березня на 12:45”, - сказав Круговий.

 

Адвокат додав, що засідання відклали на 2 березня.

 

Зазначимо, що на сьогоднішнє засідання Андрія Антоненка було доставлено.

 

Раніше Антоненка двічі не доставляли до суду.

 

Як повідомляла УМ, призначено винними: фігурантів «справи Шеремета» суд залишив за ґратами попри відсутність доказів.
 
 

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом до 8 лютого військову медсестру Яну Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

 

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва відправив військову медсестру Яну Дугарь під цілодобовий домашній арешт.

 

Вночі 2 січня у центрі Києва відбувся слідчий експеримент у справі про вбивство Павла Шеремета - за участю лікарки й волонтерки Юлії Кузьменко, підозрюваної у причетності до цього злочину.

 

Правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. 

 

Суд арештував підозрювану Кузьменко та Антоненка, а Дугарь відправив під домашній арешт. 

 

Мати убитого журналіста Павла Шеремета Людмила Шеремет заявила, що не знає, чи вірити у причетність затриманих осіб до вбивства її сина і боїться, щоб у цій справі не постраждали невинні.

 

Читайте також: Призначенi винними: що криється за абсурдними звинуваченнями сподвижників духу у вбивстві Шеремета

 

"До Печерського суду, від Андрія Антоненка (Riffmsater), подано позов до посадових осіб, які зганьбили його репутацію", – зазначив він.

 

А Юлія Кузьменко подала в суд на МВС

 

24 грудня Апеляційний сфуд міста Києва залишив під вартою підозрювану у причетності до убивства журналіста Павла Шеремета лікаря Юлію Кузьменко.