Федину викликають в ДБР для вручення підозри

11:40, 05.02.2020
Федину викликають в ДБР для вручення підозри

Народного депутата України Софію Федину викликають до Державного бюро розслідувань для вручення повідомлення про підозру.

 

Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

 

"За дорученням Генерального прокурора 3 лютого 2020 року слідчим Державного бюро розслідувань з дотриманням вимог ст. 135 КПК України на 6 лютого 2020 року викликана Народний депутат України Федина Софія для проведення процесуальної дії - вручення письмового повідомлення про підозру", - йдеться в повідомленні.

 

Також повідомляється, що повістка про виклик направлена за адресою її реєстрації, фактичного проживання та за місцем роботи.

 

26 жовтня Володимир  Зеленський приїхав до добровольців у Золоте та в різкій формі зажадав від них прибрати наявну у них зброю.

 

Після цього народна депутатка "Євросолідарності" Софія Федина та волонтер Маруся Звіробій, наголошували на неприпустимості такої поведінки президента, звинувачували його у спробі капітуляції перед агресором та припускали, що може статися із Зеленським на передовій.

 

Правоохоронці відкрили кримінальну справу проти народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини та волонтера Марусі Звіробій після їх скандального відеозвернення до президента України Володимира Зеленського. 

 

Як повідомляла УМ, ДБР підготувало підозру депутатці Федині за погрози Зеленському.