У Черкасах за кермом попався пʼяний начальник колонії

08:37, 30.01.2020
У Черкасах за кермом попався пʼяний начальник колонії

У Черкасах на вулиці Симиренківській патрульні зупинили автомобіль KIA за порушення правил дорожнього руху – в авто не працювали світлові прилади.

 

Як повідомляють у патрульній поліції Черкаської області, під час спілкування з водієм поліцейські помітили, що він нетверезий.

 

Про це свідчив різкий запах алкоголю, виражене тремтіння пальців рук та поведінка, що не відповідала обстановці.

 


Водію запропонували пройти огляд на стан сп'яніння, але він відмовився у присутності двох свідків. Тож патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 – керування транспортними засобами у стані алкогольного спʼяніння, а за керування авто, що має несправні системи винесли постанову ч. 1 ст. 121.

 

Як стало відомо місцевому виданню «18000», за кермом авто був начальник установи «Черкаська виправна колонія №62» Валерій Суботенко
 

 

До речі, тільки за два дні черкаські патрульні виявили та зупинили десять водіїв, які керували транспортом з ознаками алкогольного сп`яніння та склали на них адміністративні протоколи.

 


«Кожної зміни патрульні поліцейські в Черкасах виявляють водіїв напідпитку. Чого лишень вони не вигадують, аби уникнути відповідальності. Хитрують, погрожують, пересідають з пасажирського на водійське сидіння, і навпаки. Їх не зупиняють ні високі штрафи, ні те, що вони наражають на небезпеку своє життя та життя інших учасників дорожнього руху», – обурюються у патрульній поліції Черкаської області