Справа Шеремета: Дугарь змінили запобіжний захід

17:00, 24.01.2020
Справа Шеремета: Дугарь змінили запобіжний захід

Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід військовій медсестрі Яні Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета, з цілодобового домашнього арешту на нічний.

 

Про це передає кореспондент УНН.

 

“Змінити запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на домашній арешт з 20:00 до 7:00 наступного дня за адресою Дніпропетровська область Новомосковського району... до 8 лютого”, — сказав суддя.

 

Також суд поклав на Дугарь обов’язки, а саме: прибувати до прокурора, слідчого, судді за кожною вимогою, утримуватися від спілкування зі свідками, здати паспорти для виїзду за кордон та інші документи, які дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

 

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом до 8 лютого військову медсестру Яну Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

 

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва відправив військову медсестру Яну Дугарь під цілодобовий домашній арешт.

 

Як повідомляла УМ, вночі 2 січня у центрі Києва відбувся слідчий експеримент у справі про вбивство Павла Шеремета - за участю лікарки й волонтерки Юлії Кузьменко, підозрюваної у причетності до цього злочину.

 

правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. 

 

Суд арештував підозрювану Кузьменко та Антоненка, а Дугарь відправив під домашній арешт. 

 

Мати убитого журналіста Павла Шеремета Людмила Шеремет заявила, що не знає, чи вірити у причетність затриманих осіб до вбивства її сина і боїться, щоб у цій справі не постраждали невинні.

 

Читайте також: Призначенi винними: що криється за абсурдними звинуваченнями сподвижників духу у вбивстві Шеремета

 

"До Печерського суду, від Андрія Антоненка (Riffmsater), подано позов до посадових осіб, які зганьбили його репутацію", – зазначив він.

 

А Юлія Кузьменко подала в суд на МВС

 

24 грудня Апеляційний сфуд міста Києва залишив під вартою підозрювану у причетності до убивства журналіста Павла Шеремета лікаря Юлію Кузьменко.