Принц Гаррі та його дружина Меган оголосили про намір вийти з королівської родини

08:54, 09.01.2020
Принц Гаррі та його дружина Меган оголосили про намір вийти з королівської родини

Принц Гаррі та його дружина Меган оголосили про намір вийти з королівської родини та працювати, щоб стати фінансово незалежними.

 

Про це йдеться у повідомленні, яке поширено в офіційному Instagram.

 

Вони не назвали причину свого рішення. Водночас у 2019 році герцог критикував медіа через «цькування» його дружини. Він порівнював ставлення представників ЗМІ до Маркл із їхнім ставленням до його матері, принцеси Діани, яка загинула в автокатастрофі у 1997 році.

 

Натомість у повідомленні зазначено, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл продовжують підтримувати її Величність Королеву.

 

"Зараз ми плануємо збалансувати свій час між Великою Британією та Північною Америкою, продовжуючи шанувати наш обов'язок перед Королевою, Співдружністю... Цей географічний баланс дозволить нам виховувати у сина вдячність за королівську традицію, в якій він народився, а також надає нашій родині простір, щоб зосередитись на наступній главі, включаючи запуск нашої нової благодійної організації", - йдеться у заяві. 

 

Дискусії з приводу рішення британського принца Гаррі та його дружини Меган Маркл залишити королівську родину тривають, повідомив Букінгемський палац.

 

«Ми розуміємо їхнє прагнення застосувати інший підхід, але це складно. Дискусії з герцогом та герцогинею Сассекськими – на ранній стадії», – заявили в палаці.

 

Британський принц Гаррі і американська акторка Меган Маркл одружилися у травні 2018 року. Через рік у герцога і герцогині Сассекських народився хлопчик – Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор.