Депутат «Слуги народу» Богданець підтвердив свою судимість

15:31, 28.11.2019
Депутат «Слуги народу» Богданець підтвердив свою судимість

Народний депутат від фракції «Слуга Народу» Андрій Богданець розповів, що мав судимість у 2015 році через бійку з чоловіком, який його спровокував. На той час Богданець був учасником бойових дій на сході України.


Про це він написав у Фнйсбук.

 

Депутат розповів, що під час однієї зі своїх відпусток між ротаціями натрапив на чоловіка, який його спровокував, плюнув у обличчя та «ледь не став винуватцем аварії». У відповідь на це Богданець сильно його вдарив.

 

 

 

«Не знаю, що на той момент стало більшою причиною: поняття чоловічої гідності чи відчуття, яке відоме абсолютно усім «атошникам». Поки ти там, у бліндажах та на блокпостах, у країні, яку ти власне і захищаєш, досі твориться безлад», — пояснив депутат.

 

Він запевнив, що оплатив лікування потерпілого та визнав свою вину. Богданець додав, що не приховував цей факт від своїх виборців.

 

«Згідно з чинним законодавством такі події жодним чином не впливають ані на можливість бути депутатом, ані на моє власне бажання справжніх позитивних змін в Україні», — додав представник від «Слуги Народу».