Зеленський проігнорував загибель командира 128-ї бригади ЗСУ Євгена Коростельова

10:03, 20.11.2019
Зеленський проігнорував загибель командира 128-ї бригади ЗСУ Євгена Коростельова

Президент України Володимир Зеленський не відреагував на смерть командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковника Євгена Коростельова, який отримав важкі поранення 12 листопада, під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил.

 

Євген Коростильов помер 19 листопада у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

 

"Президент розповів країні про свої забобони, невдало пікірувався з ЮВТ і не знайшов часу і такту висловити співчуття родині комбрига 128 Євгена Коростильова .... І самій бригаді, що трагічно втратила свого комбрига. Навіть після того, як співчуття зробили посли країн G7, яких Євген за день до підриву на міні супроводжував до місць відведення ЗСУ", - написала депутат Ірина Геращенко у Фейсбук.


За її словами, армії потрібна мотивація.

 

"Увага і повага Верховного головнокомандуючого - це теж мотивація. Шкода, що Верховний цього не розуміє", - зазначила вона. 

 

 

Як повідомляла УМ, у Харкові помер поранений під Новотроїцьким комбриг 128 огшбр Євген Коростельов

 

Нагадаємо, 12 листопада двоє військовослужбовців дістали мінно-вибухову травму поблизу Новотроїцького в зоні ООС. Комбригу 128 бригади Євгену Коростельову відірвало стопу й перебило гомілку, в іншого - відкритий перелом колінного суглобу і множинні вогнепальні осколкові поранення ноги.

 

Як відомо, Євген Коростельов очолив 128 огшбр у вересні.

 

Раніше полковник Коростельов був начальником артилерії – заступником командира 25-ї окремої повітряно-десантної бригади ДШВ.