Світлана Заліщук стала радницею Гончарука з питань зовнішньої політики

16:18, 09.11.2019
Світлана Заліщук стала радницею Гончарука з питань зовнішньої політики

Колишня народна депутатка Світлана Заліщук стала радницею прем'єр-міністра Олексія Гончарука з питань зовнішньої політики.


Про це вона повідомила у Facebook.

 

«З Олексієм Гончаруком ми товаришували з домайданних часів. Вірю в наміри й цінності цієї людини. Хочу допомогти й посилити його на зовнішньо політичному фронті», — зазначила Заліщук.

 

 

«Для мене як затятого єврооптиміста було принципово переконатися, що прем’єр кожну зустріч, навіть якщо вона без преси, починає з тези про те, що європейська та євроатлантична інтеграція — це частина політичного ДНК України, і головний орієнтир реформ нового уряду», — написала Заліщук.

 

Ексдепутатка пояснила, що у команді прем’єра вона відповідатиме за підготовку його міжнародних зустрічей та міжнародних візитів у тісній координації з МЗС та віцепрем’єром Дмитром Кулебою.

 

«Моїми головними kpi будуть успішні контакти голови Уряду зі своїми візаві, міжнародними фінансовими інституціями та дипломатами, створення позитивних передумов для розвитку міжнародної співпраці України, допомога в привабленні інвестицій, сприяння ефективнішому економічному співробітництву між державами. Окремо виділю боротьбу за наше європейське майбутнє та енергетичну безпеку», — зазначила політикиня.

 

Світлану Заліщук була депутаткою Верховної Ради 8-го скликання і балотувалася по мажоритарному окрузі на дострокових парламентських виборах 2019 року, однак не потрапила у парламент.