Україна вимагає виправити опубліковану NYT карту без Криму

09:36, 07.11.2019
Україна вимагає виправити опубліковану NYT карту без Криму

Українське посольство у Вашингтоні закликало американське видання The New York Times, яке опублікувало карту України без Криму, виправити помилку.

 

Про це йдеться в повідомленні українського диппредставництва у фейсбуці.

 

«Посольство вчергове звернулося до редакторів видання The New York Times із закликом не припускатися помилок у зображенні Криму на карті України і не грати на руку російській інформаційній пропаганді. Американське видання знову використало карту з чітким порушення міжнародно визнаного кордону України у одній зі своїх останніх статтей – «A Disgraced Ukrainian Oligarch’s Bizarre Ski Resort Plan». Розраховуємо на оперативну реакцію журналістів впливового видання, яке покликане доносити до американської і світової громадськості правду. А правда в тому, що Крим – це Україна! Помилка має бути виправлена», – йдеться в повідомленні.

 

Посольство вчергове звернулося до редакторів видання The New York Times із закликом не припускатися помилок у зображенні Криму на карті України і не грати на руку російській інформаційній пропаганді.

 

Рагіше видання The New York Times опублікувало матеріал про українського олігарха, на якій зображена карта України без Криму. Стаття називається Український олігарх планує новий гірський курорт.