У тілі загиблого Олександра Бухтатого з Адміністрації президента виявили психотроп

16:01, 31.10.2019
У тілі загиблого Олександра Бухтатого з Адміністрації президента виявили психотроп

Олександр Бухтатий (фото з відкритих джерел)

Додаткова токсикологічна експертиза виявила медичний препарат клозапін в організмі співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, якого знайшли мертвим 14 березня цього року.
 
Про це повідомляє прокуратура Києва.
 
Як зазначається, Київська місцева прокуратура № 10 скерувала до суду обвинувальний акт відносно громадянина Вірменії, який обвинувачується у розбійному нападі на 46-річного Олександра Бухтатого.
 
"34-річний підозрюваний разом із ще одним зловмисником, особа якого на даний час не встановлена, вчинили напад на місцевого мешканця з метою заволодіння його майном. Зловмисники нанесли потерпілому не менше чотирьох ударів в область голови, внаслідок чого потерпілий впав на землю. Після цього заволоділи особистими речами потерпілого, а саме мобільним телефоном та банківською карткою, і втекли з місця вчинення злочину", - нагадали в прокуратурі.
 
Водночас речниця відомства Надія Максимець у коментарі "Українській правді" повідомила, що "результати засвідчили наявність в організмі потерпілого клозапіну та етилового спирту, які потрапили в його організм одночасно приблизно за 3-5 годин до настання смерті".
 
Як писала "УМ", раніше експертиза засвідчила, що співробітник Адміністрації президента Олександр Бухтатий загинув не через тілесні ушкодження.
 
Нагадаємо, співробітник Адміністрації президента Олександр Бухтатий був знайдений мертвим вранці 14 березня в Києві. Тіло чоловіка лежало навпроти входу до недобудованої церкви під сухостоєм. Його було пограбовано.
 
Підозрюваний в нападі на Олександра Бухтатого був арештований без права на заставу.