Сивохо просить не поспішати з висновками стосовно свого призначення радником РНБО

12:15, 22.10.2019
Сивохо просить не поспішати з висновками стосовно свого призначення радником РНБО

Шоумен і комік Сергій Сивохо, коментуючи реакцію суспільства на його призначення радником секретаря РНБО, запропонував не поспішати з висновками.

 

Про це він написав у facebook.

 

 "Я пропоную не поспішати з висновками, хайпом і хейтом. Скоро ви все побачите і тоді ми зможемо конструктивно дискутувати", - написав він.

 

Сивохо вважає, що реакція суспільства на його призначення в РНБО викликана тим, що питання Донбасу "болить, що немає простих рішень і всі вже втомилися сподіватися і чекати".

 

Він написав, що в РНБО буде відповідати тільки за гуманітарну політику, "за роботу з людьми і смислами".

 

Сивохо підкреслив, що буде працювати з великою і цілеспрямованою командою, в якій, за його словами, всі, як і він сам, вихідці з Донбасу.

 

Він заявив, що у них є "величезне бажання закінчити цю війну, в тому числі в головах".

 

Як повідомляла УМ, 20 жовтня Сивохо заявиви про те. що призначений радником секретаря Ради національної безпеки й оборони з питань Донбасу.

 

Сергій Сівохо відомий своєю участю у КВК, а також суддівством у проєкті «Ліга Сміху», засновником і ведучим якого тривалий час був чинний президент Володимир Зеленський.

 

Сівохо також балотувався до Верховної Ради як представник «Слуги народу» на дочасних виборах 2019 року (49 мажоритарний округ, Донецька область, село Дружківка), однак посів третє місце після кандидатів від «Опозиційної платформи «За життя» та «Опозиційного блоку».