Суд відмовився скасувати рішення Нацради щодо ліцензії «112 Україна»

15:28, 03.10.2019
Суд відмовився скасувати рішення Нацради щодо ліцензії «112 Україна»

Окружний адмінсуд Києва відмовився задовольнити вимогу телеканалу «112 Україна» зупинити рішення Нацради з питань телебачення та радіомовлення щодо скасування цифрової ліцензії каналу.


Про це повідомили в прес-службі суду.

 

Позов до Нацради подали 5 компаній, які здійснюють цифрове мовлення під логотипом «112 Україна», вони вимагають визнати незаконним рішення Нацради про скасування ліцензій цих компаній.

 

У межах цього позову компанії подали заяву про забезпечення позову, а саме — зупинити рішення Нацради про скасування ліцензії. Суд розглянув цю заяву, але відмовив у задоволенні.

 

«Розглянувши докази та доводи заявника щодо необхідності вжиття заходів забезпечення позову, суд прийшов до висновку, що не вбачає підстав для задоволення відповідної заяви. Наразі позивачами не надано суду достатніх доказів в обґрунтування заяви та належних доказів наявності очевидної небезпеки заподіяння шкоди їх правам, свободам та інтересам до ухвалення рішення у справі», — зазначили у прес-службі суду.

 

Нагадаємо, 26 вересня Національна Рада з питань телебачення і радіомовлення не продовжила ліцензію каналу "112-Україна".