ДБР проводить обшуки на території Житомирського бронетанкового заводу

20:03, 02.10.2019
ДБР проводить обшуки на території Житомирського бронетанкового заводу

Державне бюро розслідувань проводить обшуки на території Житомирського бронетанкового заводу.

 

 

Про це із посиланням на прокуратуру повідомляє Укрінформ.

 

На підприємстві знаходяться співробітники ДБР, поліції та керівництво військової прокуратури Центрального регіону. 

 

"На Житомирському бронетанковому заводі тривають санкціоновані обшуки на підставі ухвали слідчого судді в рамках кримінального провадження", - зазначили у прес-службі відомства.

 

У прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України повідомили, що "мова йде про серйозні порушення, оскільки це одне зі стратегічних підприємств держави". Деталі справи правоохоронці обіцяють повідомити пізніше – їх не розголошують з огляду на таємницю слідства.
 
 
Підтверджують роботу правоохоронців і в Міністерстві внутрішніх справ України. Там додають, що слідчі дії відбуваються за участі спецпідрозділу КОРД. "Слідчі дії проводяться у межах кримінального провадження, відкритого за фактом привласнення бюджетних коштів під час закупівлі комплектуючих до бронетанкової техніки. Сума збитків встановлюється", - розповіли в МВС.
 
 

 

Житомирський бронетанковий завод - державне підприємство, яке спеціалізується на капітальному ремонті та модернізації бронетанкового озброєння та техніки. Він є одним з провідних українських підприємств, що здійснює капітальний ремонт та глибоку модернізацію гусеничної бойової техніки (бойові машини піхоти та

 

Як повідомляла УМ, НАБУ завершило досудове розслідування щодо розтрати коштів на Львівському бронетанковому заводі