Колишнього керівника УІНП Володимира В'ятровича проводжали квітами та оплесками

20:54, 18.09.2019
Колишнього керівника УІНП Володимира В'ятровича проводжали квітами та оплесками

(фото Новинарня/Фейсбук)

Акція, на якій люди дякували вже колишньому голові Українського інституту національної пам'яті Володимиру В'ятровичу, відбулася у Києві 18 вересня ввечері. 

 

До будівлі УІНП на вулиці Липській прийшли близько 150 людей. В'ятровичу аплодували, дякували та подарували букет квітів.

 

Про це пише Історична правда. 

 

Екс-очільник Інституту поспілкувався зі ЗМІ та однодумцями.

 

За словами В'ятровича, він продовжить займаися своєю справою - просто в іншому форматі.

 

"Я нікуди не зникаю і всім тим, хто сьогодні святкує "кінець Українського інституту національної пам'яті", відповім словами Арії Старк: not today", - додав він.

 

                            фото Новинарня/Фейсбук

 

Колишній посадовець наголосив, що сподівається на продовження того ж курсу в роботі УІНП вже за нового керівництва, і підкреслив: прем'єр-міністр Олексій Гончарук запевнив його у цьому ж.

 

На питання журналістів щодо можливого зв'язку свого звільнення та нещодавньої зустрічі президентів України та Польщі В'ятрович відповів, що такого зв'язку не бачить - принаймні в публічній площині на це нічого не вказувало.

 

Як повідомляла УМ, Історик, громадський діяч, дослідник діяльності ОУН-УПА Володимир В'ятрович заявив, що йде з посади директора Українського інституту національної пам’яті.

 
Звільнення вже ухвалив Кабінет міністрів Олексія Гончарука.