Геращенко викликають до Регламентного комітету через висловлювання в Раді

21:01, 11.09.2019
Геращенко викликають до Регламентного комітету через висловлювання в Раді

Голова Комітету ВР з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Ради Сергій Кальченко викликає співголову депутатської фракції "Європейська солідарність" Ірину Геращенко на засідання комітету через її виступу з трибуни парламенту 10 вересня.


Про це повідомила Геращенко у Facebook.

 

“Друзі, тут мені слуги хочуть влаштувати публічну порку за висловлювання і викликають „на ковьор“. Примітно, що в відповідь на грубе порушення новим спікером регламенту, я виступила емоційно і образно):, але чортами нікого не називала , й жодного прізвища чи назви фракції не згадувала . Та, по Фрейду, народ перезбудився”, — прокоментувала запрошення нардеп.

 

Вона в свою чергу порадила регламентному комітету зайнятись “своїми власними кнопкодавами”.

 

"Прийдеться завтра написати заяву. Тим більше, що це реальне порушення Конституції і регламенту, а не дитячі образи слуг“, — додала Геращенко.

 

У самому ж зверненні зазначається, що на засіданні, яке відбудеться 12 вересня, планується розглянути питання про “лист голови депутатської фракції політичної партії „Слуга народу“ — народного депутата Арахманії Д.Г” щодо висловлювань Геращенко.

 

Як повідомляла УМ,  Ірина Геращенко назвала парламентську більшість «зелеными человечками» і звинуватила в захопленні парламенту.