Депутату Київради оголосили підозру через підробку диплому про освіту

12:16, 06.09.2019
Депутату Київради оголосили підозру через підробку диплому про освіту

Прокуратура Київської області підозрює депутата Київської міської ради у використанні підробленого диплому про освіту.

 

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

 

"Прокурором Київської області повідомлено про підозру депутату Київської міської ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) ККУ", - зазначають в прокуратурі.

 

Встановлено, що вказаний депутат Київради VIII скликання при працевлаштуванні на роботу до державних органів влади використав завідомо підроблені документи про здобуття ним вищої освіти в одному із вищих навчальних закладів.

 

На даний час досудове розслідування триває.

 

Прізвища депутата прокуратура не повідомляє.

 

За даними видання TheБабель, ідеться про Сергія Майзеля – депутата Київради від фракції "Солідарність", ексдиректора комунального підприємства "Київпастранс" та колишнього очільника транспортного департаменту КМДА.

 

 

Однак сам він зазначив, що про підозру нічого не чув, а з прокуратури до нього ніхто не телефонував.

 

 

Нагадаємо, 11 травня 2017 року журналісти програми "Схеми" опублікували розслідування про те, що керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко має підроблений диплом бакалавра Львівського національного університету імені Івана Франка, на підставі якого він отримав ступінь спеціаліста в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

 

Слідчий відділ головного управління Національної поліції у Києві розпочав кримінальне провадження за ч. 4 статті 358 (підробка документів).