Михайло Радуцький каже, що не планує очолювати МОЗ

12:57, 31.08.2019
Михайло Радуцький каже, що не планує очолювати МОЗ

Михайло Радуцький (фото: 112.ua)

Народний депутат від "Слуги народу", глава медичного комітету Верховної Ради Михайло Радуцький не планує займати посаду міністра охорони здоров'я.
 
Про це Михайло Радуцький повідомив у Facebook.
 
"Я не планую бути міністром через 3 місяці. Так, багато колег у фракції бачать саме мене на цій посаді. І саме це бажання вчора Арахамія озвучив в ефірі телеканалу. Мені приємно, але свою роботу бачу зараз у парламенті. Основа перетворень тут. ...Я залишаюся і планую залишатися працювати в парламенті", - написав він.
 
Водночас Радуцький назвав міністра охорони здоров'я Зоряну Скалецьку професіоналом, енергійним і геніальним фахівцем та заявив, що "кращої кандидатури, ніж вона, складно знайти".
 
За словами глави комітету, він буде тісно співпрацювати з Міністерством охорони здоров'я. У п'ятницю комітет зустрівся з міністром, також був намічений план перших 100 днів роботи.
 
Нагадаємо, в п'ятницю голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу ZIK заявив, що через кілька місяців главою МОЗ може стати Радуцький, а діюча міністр Зоряна Скалецька - його заступником.