Колишній гравець «Динамо» Грохоцький - перможець наймасштабнішого проекту шоу-бізу «Українська пісня»

17:21, 19.08.2019
Колишній гравець «Динамо» Грохоцький - перможець наймасштабнішого проекту шоу-бізу «Українська пісня»

17 серпня на "Арені Львів" зібралося понад 20 тисяч відвідувачів. 6 годин різножанрової музики від топових українських зірок та молодих виконавців організував проект "Українська пісня".

 

Ukrainian Song Project - проект для початківців насамперед.

 

Із трьохсот заявок організатори щороку обирають найкращих. Цього року щасливчиками стали: ХАС, Grohotsky, Юра Самовілов. Гуртом, KHAYAT, Артем Кай, Arturro Mass, On I Ona, TVORCHI, гурт [O], Шосте чуття.

Уперше на концерті обрали переможця. Ним став Ігор Грохоцький (сценічне ім'я Grohotsky) з Київщини , який виступив на сцені з піснею "Будь зі мною". Ігор Грохоцький - колишній гравець київського "Динамо", став популярним, здобувши перемогу в телепроєкті "Голос Країни-4".

 

Переможець отримав у подарунок ротацію на радіостанції "Люкс FM", запис нової пісні на студії, підготовку сольного концерту у Львові та Києві, а також співпрацю з національним проектом "Українська пісня".

 

Молоді виконавці співали разом із хедлайнерами Тіною Кароль, "Без обмежень", DILEMMA, ENEJ (Польща), Melovin, Арсеном Мірзояном, Alyosha, Tarabarova, Jerry Heil та іншими.

 

Гала-концерт транслюватимуть по телебаченню 24 серпня.

 

Музичний проект Ukrainian Song Project проходив уже вчетверте, але цьогоріч експертне журі вперше визначало переможця.