Дмитро Гордон обіцяє поставити собі «двійку», якщо партія Смешка не візьме 10%

17:19, 14.07.2019
Дмитро Гордон обіцяє поставити собі «двійку», якщо партія Смешка не візьме 10%

Дмитро Гордон (фото: facebook.com)

Телеведучий та видавець Дмитро Гордон, який керує кампанією партії "Сила і честь" Ігоря Смешка, стверджує, що до нього приходили з серйозного агентства і пропонували за 20 тисяч доларів зробити рейтинг Смешка на рівні 9,5%.
 
"Я відповів, що у нас немає таких грошей і хай він має 3,4%, як у вас там зараз показано", - сказав Гордон в інтерв’ю виданню "Главком".
 
Він додав, що як керівник передвиборчого штабу партії Смешка сподівається, що фінішний ривок "Сили і честі" буде вражаючим.
 
"У нас зараз 7,3-7,5%, а фінішний ривок буде вражаючим. У нас заготовлено багато "фішечок". Якщо буде нижче 10%, то я поставлю собі незадовільну оцінку, як начальнику штабу", - сказав Гордон.
 
Він також розказав, як перед виборами президента Ігорю Смешку всі давали 1,4-1,9%. А він тільки офіційно набрав 6%, а неофіційно - 9,6%, при цьому в них не було достатньо спостерігачів, членів комісій.
 
"Він (Ігор Смешко) взагалі - сенсація президентських виборів, бо всього сім разів виступив по телебаченню, не мав жодного ролика та білборда, на які елементарно не було грошей", - зазначив Гордон.
 
Він додав, що зараз тактика зміниться.
 
"Зараз люди повірили Смешку і в нього вже є гроші - малий та середній бізнес їх дав, аграрії, причому не великі аграрії-олігархи. Хоча зі мною вели перемовини три з половиною олігархи (один напіволігарх), один мене взагалі спитав: "Скільки треба?". Я чесно прийшов до Ігоря Петровича і сказав, що зі мною зустрілися такі-то люди. Так він у мене перед носом почав махати руками і сказав, що ніколи в них не буде брати грошей. Сказав, що знає, хто вони, знає походження їхнього капіталу і що за цим стоїть", - підсумував Гордон.
 
Зазначимо, згідно з останнім дослідженням групи "Рейтинг" за "Силу і честь" готові проголосувати 3,6% опитаних.
 
Нагадаємо, раніше Ігор Смешко заявив, що в разі проходу у Верховну Раду його партія готова до коаліції із партією "Слуга народа".