Вигнаний з наради Зеленським Ярослав Годунок передумав подавати до суду (відео)

13:22, 11.07.2019
Вигнаний з наради Зеленським Ярослав Годунок передумав подавати до суду (відео)

Секретар міськради Борисполя Ярослав Годунок обурений тим, що його конфлікт із президентом Володимиром Зеленським використали як провокацію проросійські ЗМІ, і заявив, що передумав подавати на нього до суду.
 
Про це він сказав у відео, оприлюдненому уночі, повідомляє "Главком".
 
"Через те що інцидент використали проросійські сили і телеканали, і намагаються зробити із цього провокацію, тому я вийшов в ефір. Я один із тих, хто закликав голосувати за нашого президента", - сказав Годунок.
 
"Прибравши всі емоції які були, я чітко передивися відео, які я задавав питання, то я не бачу за собою ніякої взагалі провини", - розповів Годунок.
 

Також секретар міськради повідомив, що всі його акаунти заблоковані і він не може пояснити свою позицію, але він направив у СБУ лист, щоб дізнатися які є за ним судимості.
 
Він пояснив, що конфлікт на нараді 10 липня із президентом виник тому, що "оточення Зеленського подало неправдиву інформацію". "Це невелике непорозуміння, яке завтра минеться", - підкреслив Годунок.
 
"Я не хочу розхитувати ситуацію в країні, коли ворожі канали намагаються використати цю ситуацію як провокацію і показати в поганому світлі нашого президента", - зауважив чиновник.
 
Годунок заявив, що він 11 липня "не йде нікуди в СБУ".
 
"А планую до них звернутися із депутатським запитом, чи є на мене будь-яка інформація, яка може мене порочити", - повідомив секретар міськради Борисполя.
 
 
"Я думаю, що президент розбереться в тій недолугій ситуації, в яку ми обоє потрапили і покаже, що я ніякий не бандит, а просто-напросто виникло непорозуміння в його оточенні -  хто надав йому ту неправдиву інформацію, яку він висвітлив на нараді", - підкреслив Годунок.
 
"Я розумію, що все це було на емоціях і я готовий до будь-яких питань, готовий до вибачення президента, щоб він зрозумів, що переплутав мене із представником Бориспільської районної адміністрації. Потрапив на збори я випадково, мене не було у списках. Спровокувало цю ситуацію мабуть те, що я повів президента по незапланованому маршруту у лікарні. І через це мабуть у оточення президента виникли думки, що якийсь провокатор і просто підсунули Зеленському на мене інформацію. Я нормальні питання задавав за громаду міста, мені боятися нема чого тому, що я не задіяних у тих корупційних діяннях у лікарні, бо лікарня належить району", - пояснив Годунок "Погляду".
 
Також Ярослав Годунок сподівається, що президент вибачитися, адже всі були на емоціях і право подати на Зеленського до суду він все ж залишає за собою.
 
Нагадаємо, у середу секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок заявив, що подасть до суду на Зеленського позов "про образу честі і гідності" і поскаржиться до Державного бюро розслідувань.
 
Як повідомляла "УМ", напередодні під час наради в Борисполі Зеленський запитав Ярослава Годунка, чи правда, що він раніше був засуджений за "розбій поєднаний з завданням тяжких тілесних ушкоджень". Після ствердної відповіді, Зеленський вигнав його.

 

"Вийди отсюда, розбійник ти. Погано чуєш мене?" - сказав президент Володимир Зеленський.

 

Годунок, виходячи з зали сказав, що він "також президент", апелюючи до інавгураційної промови Володимира Зеленського, у якій той сказав, що "кожен українець - президент".

 

"Ти точно не президент, бо у президента немає криміналу. Іди гуляй", - сказав президент, перепросивши за емоції. "Не люблю бандитів", - додав голова держави.