У Черкасах прокурори влаштували п'яний дебош у ресторані (відео)

18:01, 12.06.2019
У Черкасах прокурори влаштували п'яний дебош у ресторані (відео)

(кадр відео)

У ресторані "Тарас Бульба" в Черкасах заступник прокурора області Юрій Ковтун та начальник відділу керівництва досудових розслідувань ДБР Валерій Барбаш влаштували п'яний дебош. 
 
Прокурор області Сергій Овчаренко повідомив про призначення службового розслідування.
 
Відео з інцидентом у своєму "Фейсбуці" оприлюднив Дмитро Кухарчук. За його словами, він трапився 7 червня.
 
"У Барбаша, начальника відділу процесуального керівництва по кримінальних справах ДБР прокуратури Черкаської області день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області, який в п'яному угарі рветься в бій. Пістолет вдалося забрати, не ясно, що воно з ним зробило б…", - написав Кухарчук.
 

Він додав, що "поки що не отримав відео, де це чмо, діставши свій статевий орган, намагається помочитися на дівчат, але це справа часу".
 
Як повідомляє місцеве видання "18000", на відео відреагував прокурор області Сергій Овчаренко.
 
"Попри те, що події відбувались у неробочий час, ніхто не мав зброї, а до правоохоронних органів області на сьогоднішній день не надходило жодних заяв про порушення громадського порядку працівниками прокуратури від персоналу чи відвідувачів закладу, вважаю таку поведінку своїх підлеглих неприпустимою", - написав він.
Овчаренко повідомив, що призначено службове розслідування, за результатами якого, за наявності підстав, матеріали стосовно винних осіб будуть скеровані до Кваліфікаційної дисциплінарної комісії.
 
Юрій Ковтун є заступником прокурора Черкаської області. Валерій Барбаш обіймає посаду начальника відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими управлінням ДБР.