Новий голова розвідки Бухарєв зробив доньці подарунки на понад 15 мільйонів гривень

09:16, 12.06.2019
Новий голова розвідки Бухарєв зробив доньці подарунки на понад 15 мільйонів гривень

Владислав Бухарєв (ліворуч) і Євген Кошовий (ФОТО: FACEBOOK ВЛАДИСЛАВА БУХАРЄВА)

Новопризначений голова Служби зовнішньої розвідки Владислав Бухарєв минулого року зробив своїй доньці Юлії два подарунки загальною вартістю на 15 мільйонів 450 тисяч гривень. Такі дані містить декларація Бухарєва за 2018 рік.

 

Юлія Бухарєва задекларувала отримані в 2018 році квартиру вартість 14,5 мільйона гривень та місце в паркінгу за 950 тисяч гривень. Окрім цих активів, вартість яких дорівнює вартості подарункам у негрошовій формі від батька, вона задекларувала подарунки на понад 1,4 мільйона гривень від громадянина України на ім’я Олександр Коротєєв.

 

До призначення на посаду голови Служби зовнішньої розвідки Бухарєв був депутатом Верховної Ради фракції "Батьківщини". Загалом його зарплата на цій посаді та виплати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень, за 2018 рік склала трохи менше за 818 тисяч гривень.

 

Владислав Бухарєв раніше неодноразово організовував виступи "Кварталу 95" у свому депутатському окрузі.

 

Інші члени родини чиновника теж знайомі з "кварталівцями". Дружина Бухарєва Олена у 2013 році організовувала у столичній гімназії, де викладає російську мову та світову літературу, концерт до річниці співака Володимира Висоцького. Участь у ньому брав "95 Квартал".

 

Крім того, дружину Бухарєва називали "ідейним натхненником" дитячого благодійного спектаклю "Той самий Андерсон", який у 2015 році показали учні тіє ж столичної гімназії разом з івент-агенством "кварталівців" Gagarins brothers event agency. Спектакль показували у Сумах – саме в цій області народився і балотувався до Ради Владислав Бухарєв.

 

Дочка новопризначеного розвідника Юлія – молода співачка, часто бере участь в організованих батьком концертах. У Facеbook Юлія та Олена публікували фото з "кварталівцями".

 

 

У 2014 році, балотуючись до Ради, Бухарєв серед своїх нагород вказав почесну відзнаку Служби безпеки України медаль ФСБ Росії "За боевое содружество". Пізніше чоловік пояснював, що отримав її близько 10 років до того, за "участь у проведенні міжнародної операції по запобіганню перекидання великої партії наркотиків з країн Латинської Америки до Європи".