Зеленський провів закриту зустріч з українськими журналістами (фото)

11:54, 08.06.2019
Зеленський провів закриту зустріч з українськими журналістами (фото)

(фото: Sonya Koshkina/Фейсбук)

У п'ятницю, 7 червня, президент України Володимир Зеленський провів закриту зустріч з представниками українських ЗМІ, пише УНІАН.

 

Присутні на зустрічі представники українських ЗМІ поділилися своїми враженнями і опублікували фотографії з заходу в Facebook. Про зміст розмов ніхто з медійників не писав, так як зустріч проводилася у форматі офф-рекордз. Кожен з учасників отримав індивідуальне запрошення, а сама зустріч не анонсувалася для широкої публіки.

 

Як розповіла голова Наглядової ради НСТУ Світлана Остапа, зустріч відбулася в резиденції Залісся. Глава держави відповідав на запитання журналістів, розмістившись разом з гостями на кріслах-мішках.

 

"Президент Зеленський зустрівся з медійниками. Неформально в резиденції Залісся. Крісла-мішки на галявині, шаурма, фрукти/полуниця/вино/кава/чай. Розмова офф-рекордз. Про ситуації в країні його очима і планах. Журналісти, як завжди, задавали багато питань. Я запитала, коли він дасть прес-конференцію, щоб був рівний доступ до Глави держави всіх журналістів. Не дуже впевнено сказав, що дасть на 100 днів президентства. Подивимося", — написала вона на своїй сторінці в Facebook.

 

 

Також своє враження про зустрічі опублікував і журналіст проекту Схеми Михайло Ткач. "Що можу сказати — ті, хто плазував перед Порошенком, намагаються зарекомендувати себе і перед Зеленським. Схоже, з надією, що їх кращі якості будуть актуальні і в ціні і при цій владі. Не дивно, що ті, хто протягом останніх п'яти років, з одного боку, створювали ілюзію свободи слова, а з іншого тиснули на незалежних журналістів в унісон з владою, не пішли разом з командою Петра Порошенка та як один генпрокурор продовжують демонструвати свою важливість, неупередженість і незамінність", — написав Ткач.