Зеленський для виступу в Брюсселі використав промову Порошенка

19:15, 05.06.2019
Зеленський для виступу в Брюсселі використав промову Порошенка

Володимир Зеленський у Брюсселі (фото: прес-служба президента України)

Речник колишнього президента Петра Порошенка звинуватив Володимира Зеленського у плагіаті і каже, що той поцупив частину промови екс-глави держави.
 
Про це Святослав Цеголко написав у Facebook.
 
"Новий президент Зеленський поцупив цілий абзац з виступу Петра Порошенка на з'їзді партії Європейська Солідарність", - заявив Цеголко.
 
Він також порадив Зеленському найняти спічрайтера.
 
"Приємно, що Володимир прислухається до Петра Порошенка. Але окрім коректора варто найняти і спічрайтера", - порадив речник Порошенка.
 

Цеголко стверджує, що Зеленський вкрав у Порошенка фрагмент промови і озвучив його під час зустрічі з главою Євроради Дональдом Туском у Брюсселі. 
 
"Україна в ЄС - це смерть російського імперського проекту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі", - сказав Зеленський 5 червня у Брюсселі.
 
Речник Порошенка прикріпив до допису відео з частиною промови Порошенка від 31 травня.
 
"Україна в Європі - це смерть російського імперського проєкту. Ба більше - потужний удар по російському авторитаризму, це шлях до демократичних змін в Росії, на всьому пострадянському просторі" - заявив Порошенко, виступаючи 31 травня на першому з'їзді партії "Європейська Солідарність".
 
Нагадаємо, раніше Адміністрація президента України повідомила в Твіттері, що Зеленський передрік крах Росії через Україну в ЄС.