Зеленський про Супрун: Слава Богу, у мене інший лікар

12:09, 05.06.2019
Зеленський про Супрун: Слава Богу, у мене інший лікар

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вважає чинних міністрів професіоналами, однак з кожним треба познайомитися ближче, щоб дізнатися, чи спроможні вони зробити щось нове для України.

 

Про це він заявив під час інтерв’ю "Сніданку з 1+1". 

 

"Це провокація, а не питання. Чесно кажучи, я не знаю їх дуже близько, це не моя команда, ми не пройшли якийсь тривалий час роботи. Я впевнений, що там є професіонали, тому уряд і залишається зараз працювати. Я думаю, що за ці 2 місяці, до нових виборів, за 2,5 місяці до створення нового уряду, ми познайомимося ближче, і я зрозумію, хто з цих людей дійсно спроможний зробити щось нове для України. Бо тут не кроки треба (робити), тут – стрибки", - зазначив Зеленський.

 

На запитання щодо виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я Уляни Супрун Зеленський повідомив, що до неї ставляться "по-різному". 

 

"Супрун? Ха-ха-ха. Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте – да? – як її називають? Ну, слава Богу, у мене є інший лікар, у моєї сім'ї", - сказав Зеленський.

 

 

 

 

Що стосується міністра освіти Лілії Гриневич, то Зеленський розповів, що особисто з нею не знайомий, але "чув, що вона непогана дуже".

 

Водночас, міністра закордонних справ Павла Клімкіна він вважає фаховим дипломатом і навіть пропонував лишитися на цій посаді, однак очільник МЗС вирішив піти в українську політику. 

 

Як повідомляла УМ, Верховна Рада України не підтримала відставку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана на позачерговому засіданні.

 

В.о. глави МОЗ Уляна Супрун планує залишитися в Україні і продовжувати тут працювати, навіть якщо після завершення виборів не буде виконувати обов’язки міністра.