Москва на вимогу НАТО піти з Криму погрожує захищати його

16:02, 23.05.2019
Москва на вимогу НАТО піти з Криму погрожує захищати його

Голова комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький заявив, що в Росії вистачить сил і засобів "захистити" окупований Крим від посягань на півострів, в тому числі з боку НАТО.
 
Про це він сказав журналістам, передають російські ЗМІ.
 
"Питання приналежності півострова для Росії закрите. Це наша земля, і ми будемо її захищати. Коштів і сил для цього вистачить", - заявив Слуцький.
 
Він стверджує, що те, що глава військового комітету НАТО Стюарт Піч закликав армію Росії покинути окупований Крим, нібито "відображають загальний антиросійський курс альянсу і служать виправданням для посилення його активності на південних рубежах Росії".
 
Він знову згадав про так званий "референдумі" і "легітимність" анексії півострова, додавши, що "ні США, ні Євросоюз, ні НАТО не можуть нав'язувати свою волю кримському народу".
 
Зазначимо, Леонід Слуцький торік потрапив у гучний скандал із звинуваченнями в домаганнях до кількох журналісток.
 
Як писала "УМ", Путін у своєму оточенні визнав, що окупація Криму була помилкою. А так званий глава окупованого Криму Сергій Аксьонов розповів, що Путін особисто керував окупацією Криму. Також він похвалився тим, що в окупованому Криму більше військ, "ніж у всієї України".