Олена Зеркаль залишається в МЗС і не йде в адміністрацію Зеленського

19:37, 22.05.2019
Олена Зеркаль залишається в МЗС і не йде в адміністрацію Зеленського

Олена Зеркаль (фото: facebook.com)

Олена Зеркаль залишається на посаді заступниці міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції і не переходить на роботу в Адміністрацію президента.
 
Про це Олена Зеркаль написала у Facebook.
 
"Моя посада і роль у дипломатичній службі не змінилися - заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції", - написала Зеркаль.
 
"Переговорити Угоду про асоціацію та зробити її реальністю, добитися безвізового режиму з ЄС, домовитися про постачання газу з ЄС, вести правові спори проти Росії та багато інших завдань - виклики, якими сповнене моє життя", - додала вона.
 
Вона зазначила, що 25 травня їде в Гамбург, де Міжнародний трибунал з морського права оголосить рішення щодо полонених українських моряків.
 
"А вже з самого початку червня - двотижневі слухання у Гаазі. Зовнішня політика - спільна справа президента та МЗС. Тому, взаємодія, конструктив і взаємоповага є критично важливими. Ми одна команда і країна в нас одна", - написала Зеркаль.
 
Як повідомляла "УМ", Олена Зеркаль відмовилася від посади заступника голови Адміністрації президента. Із сайту президента зник текст указу про її призначення.
Пізніше стало відомо, що Володимир Зеленський скасував свій указ про призначення Олени Зеркаль заступником голови Адміністрації президента.