MARUV виступила в Росії на дні народження Йосипа Пригожина

11:12, 05.04.2019
MARUV виступила в Росії на дні народження Йосипа Пригожина

(facebook.com/MaruvOfficia)

Українська співачка MARUV, яка повинна була представити Україну на Євробаченні-2019, виступила на ювілеї російського продюсера Йосипа Пригожина.

 

Про це свідчить відео, опубліковане в Instagram його дружиною, відомою співачкою Валерією.

 

Ймовірно, виступ співачки пройшов в одному з московських клубів, пише УНН

 

MARUV вийшла на сцену в рожевій перуці, окулярах і зеленому піджаку.

 

Піснею, яку виконала співачка, став її хіт Drunk Groove.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@maruvofficial #марув #maruv

A post shared by Daniil Goloshchapov (@valeriya_iosif_live) on

 

 

Нагадаємо, співачка Ганна Корсун, або MARUV, яка перемогла в Національному відборі на Євробачення-2019 та їздить з гастролями до Росії, не представлятиме Україну на пісенному конкурсі, бо співачка та НСТУ "не знайшли спільного рішення щодо місії представника України на міжнародному пісенному конкурсі".
 
23 лютого MARUV перемогла у фіналі національного відбору "Євробачення-2019" у Києві та мала представляти Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі. Однак згодом стало відомо, що у співачки заплановано сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі. Це спричинило шквал питань щодо того, чи може співачка їхати на конкурс.
 
MARUV після цього заявила про готовність відмовитися від виступів в Росії, однак умови договору з Суспільним не задовольнили її.
 
Після того, як гурти KAZKA та Freedom Jazz відмовились їхати на Євробачення, Суспільне вирішило взагалі відмовитись від участі в конкурсі.
 
Пізніше MARUV анонсувала масштабні гастролі в Росії і зокрема сольний концерт у Москві. Співачка також заявила, що на Євробаченні вболіватиме за конкурсанта від Росії.