У Малиновському суді Одеси на хабарі впіймали вже другого суддю (фото)

21:46, 29.03.2019
У Малиновському суді Одеси на хабарі впіймали вже другого суддю (фото)

Три роки тому на отриманні хабара в 500 тисяч гривень детективи викрили ще одного суддю Малиновського районного суду Одеси (фото: НАБУ)

Детективи НАБУ викрили на отриманні хабара вже другого суддю Малиновського районного суду Одеси, де слухають справу про розкрадання міського бюджету мером Геннадієм Трухановим.
 
Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро.
 
За її даними, хабарника затримали 29 березня. Він отримав 2,5 тисячі доларів за ухвалення рішення на користь громадянина у цивільній справі щодо вирішення житлового спору.
 
Дії служителя Феміди попередньо кваліфікуються за ч.3 ст.368 "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище".
 
 
Досудове розслідування за цими фактами бюро розпочало в березні 2019 року.
 
 
У НАБУ нагадали, що три роки тому на отриманні хабара в 500 тисяч гривень його детективи викрили ще одного суддю Малиновського районного суду Одеси.
 
"Справа набула розголосу як справа "судді-стрілка", оскільки під час обшуку суддя чинив опір правоохоронцям із застосуванням вогнепальної зброї. Наразі справа перебуває на розгляді Заводського районного суду Миколаєва", - розповіли в НАБУ.