Huawei P30 - досконалість в кожному кліку!

18:04, 25.03.2019
Huawei P30 - досконалість в кожному кліку!

Особливим рішенням в дизайнерському оформленні смартфону стали градієнтні переходи

Одразу після Нового року китайська компанія Huawei анонсувала вихід нової флагманської лінійки смартфонів з найвищою роздільної здатністю камер для цього бренда.
 
І от 26 березня на презентації в Парижі прихильники і критики продукції виробника Huawei мали змогу самостійно оцінити технічні можливості і особливості кожної з трьох версій флагманських девайсів - базової моделі Huawei P30, з мінімальним функціоналом Huawei P30 Lite, і доповненої Huawei P30 Pro.
 
Кожен із цих смартфонів має як спільні параметри, так і особливості будови,технічного наповнення і дизайнерського рішення, які є вирішальними критеріями в формуванні цінової пропозиції флагманів бренда Хуавей 2019 року. Для більшості цінителів виробів цієї компанії оптимальнім варіантом стане пристрій з базовою комплектацією Huawei P30. Далі більш детальніше саме про неї.
 
Огляд технічних параметрів, дизайну і продуктивності смартфона Huawei P30
 
Якщо ви плануєте Huawei P30 купити, не погано буде орієнтуватися в його технічних характеристиках та інших особливостях. Почнемо з дизайнерського рішення, яке вигідно відрізняється від попередніх моделей китайського бренда.
 
Треба зауважити, що деякі характерні риси минулорічних флагманів, все-таки, прослідковуються в смартфонах лінійки П30, але форми дисплея і камери змінилися в кращу сторону. Так, екран тепер ще більше здається безрамочним - всі кути гаджета заокруглені, від чого його розмір візуально здається більшим ніж насправді. А невеличкі рамки помітні лише в торцях смартфона.
 
 
Особливим рішенням в дизайнерському оформленні стали градієнтні переходи. Вони вигідно відрізняють нові моделі на фоні маси однотонних мобільних пристроїв. Але, щоб не засмучувати прихильників консервативних кольорів, спеціалісті компанії Хуавей , все-таки, залишили два базових відтінки - чорний і білий.
 
Розглянемо технічні параметри вдосконаленого флагмана, від яких напряму залежить ціна Huawei P30:
 
• розмір діагоналі дисплея 6,1 дюйма;
 
• 8-ядерний процесор HiSilicon Kirin 985;
 
• оперативна пам'ять 6/8 Гб;
 
• внутрішня пам'ять 128/258 Гб;
 
• підтримка MicroSD;
 
• можливість використовувати зразу 2 Nano-SIM для зв’язку;
 
• додаткові опції та інтерфейси - Bluetooth 4.0, NFC, USB Type-C, USB On-To-Go (OTG);
 
• основна камера 40 МП + 20 МП + 5 МП;
 
• фронтальна камера 24 МП;
 
• датчик розпізнавання обличчя;
 
• дактилоскопічний датчик;
 
• міні-джек 3,5 мм для підключення наушників.
 
Отримати ще більше інформації про технічні можливості, ціну Хуавей П 30, а також візуально оцінити вигляд флагманів лінійки Huawei Р30 можна в нашому інтернет-магазині.
 
Можливості камери Huawei P30
 
Камерофони - саме так називають базову і старшу  моделі P30. І це не просто слова, адже основна камера складається із трьох об’єктивів роздільною здатністю 40+20+5 МП, та можливістю зйомки відео в форматі 4К. А фронтальна камера на 24 МП - ідеальна для селфі знімків та спілкування через різноманітні додатки, наприклад, скап, вайбер.
 
Бажаєте оцінити переваги флагманської лінійки? Заходьте на сторінки інтернет-магазину Comfy та вибирайте смартфони Huawei в улюбленому кольорі!