У Києві чоловік в свій день народження вбив дружину посеред вулиці

15:54, 24.03.2019
У Києві чоловік в свій день народження вбив дружину посеред вулиці

У Голосіївському районі Києва чоловік вбив дружину посеред вулиці у свій день народження.
 
Про це повідомляє "Інформатор".
 
Відзначається, що в пари сталася сварка через пристрасть чоловіка до ігрових автоматів. Під час конфлікту чоловік штрикнув дружину ножем на вулиці Лятошинського біля ринку "Теремки-2".
 
Від отриманої травми жінка 1978 року народження померла. Попередньо, вбивство скоїв раніше судимий 52-річний чоловік загиблої. Він проходив реабілітацію в наркологічному центрі.
 
Сам же підозрюваний стверджує, що жінку зарізав незнайомий "фраєрок", а йому залишалося спостерігати, як дружина гине в нього на руках. Поліція знайшла ніж поруч з місцем події. Під час допиту підозрюваний плутався. Ще до виявлення доказів він сам стверджував, що ніякого ножа не бачив.
 
Чоловік повідомив поліції, що вночі пішов у заклад з гральними автоматами. Через якийсь час жінка прийшла в це місце і почала з'ясовувати стосунки з чоловіком. Після того, як вона висловила своє невдоволення, вийшла на вулицю і попрямувала в бік будинку, чоловік нібито пішов за нею і, повернувши за поворот, побачив поруч невідомого, який надалі втік. А жінка впала на землю і померла.
 
Чоловіка загиблої затримали і повідомили йому про підозру у вбивстві. Відомо, що пара прожила разом 24 роки, у них є двоє дітей. Підозрюваний попросив нічого не говорити синові, щоб не травмувати психіку. Хлопчику зараз 16 років.