Сергій Притула шокував відео з Ірпеня, де драбиною лазив до туалету

12:22, 24.03.2019
Телеведучий Сергій Притула шокував відео з Ірпеня, розташованого під Києвом, де акторам з Центрального будинку культури доводиться лазити по драбині на вулицю, щоб сходити до вбиральні.
 
Такий відеоролик з гастролей 23 березня в Ірпені Сергій Притула оприлюднив на офіційній сторінці у Фейсбуку.
 
"Люблю гастролі! Завжди стільки цікавого", - підписав відео актор.
 
Він зокрема відзняв, як йому та іншим колегам доводиться з гримерної, що на 2-му поверсі будинку культури, добиратися до вбиральні, що розташована на вулиці, - звичайною приставною драбиною.
 
"Це вбиральня на вулиці. Просто не у всіх концертних залах, де ми працюємо, поряд з гримеркою, є вбиральня. Вбиральні у гримерці немає, і це не проблема. Це паркінг позаду концертного залу, а ось це дорога до гримерки, і це теж не проблема", - сміючись, розповів актор.
 

У коментарях Сергій Притула пояснив, що насправді в приміщенні будинку культури є туалет у фойє, до якого з гримерної потрібно добиратися через сцену і глядацьку залу, що дуже не зручно для акторів.
 
 
Зауважимо, на відео Сергія Притули на фоні обдертої тильної стіни Центрального будинку культури  видно шикарну стоянку з авто.
 
Як зазначає "Зоря Приірпіння", буквально напередодні приїзду Сергія Притули, 22 березня Ірпінь відвідав міністр культури України Євген Нищук, який разом з керівництвом міста обговорював питання розвитку культури, зокрема й реконструкції згаданого Ірпінського ЦБК.
 
У ході візиту були висаджені саджанці дерев біля згаданого Будинку культури з його фасадного боку. Буквально за кілька десятків метрів від обдертої стіни з приставною драбиною.
 
"Місцева влада не завжди з розумінням ставиться до основних державних пріоритетів, де культура займає одне із чільних місць, і  не знає, що робити із закладами культури - закинутим клубом чи бібліотекою. Є факти закриття низки клубів та бібліотек на Київщині, і ми б’ємо на сполох, адже існує Закон "Про культуру",  і його не можна порушувати", - серед іншого зазначив Євген Нищук.