У Звенигородці злодій заліз у хату і розстріляв господарів

16:16, 13.03.2019
У Звенигородці злодій заліз у хату і розстріляв господарів

У Звенигородці Черкаської області невідомий у масці розстріляв сімейну пару – 59-річну Ольгу Надильнюк та 68-річного Василя Бекала.


Як стало відомо "Україні молодій" з власних джерел, у звенигородську поліцію звернулася донька загиблих, яка повідомила, що в хату її батьків по провулку Робочому заліз невідомий чоловік. Про це їй встигла подзвонити мати.


Поліція, яка терміново виїхала за вказаною адресою, встановила, що у будинок пенсіонерів нападник проник через незамкнені двері з тильної сторони будинку. Він був у масці, одягнений в камуфляжну форму, погрожував зброєю і вимагав у господарів гроші. Коли чоловік та дружина вчинили опір, нападник кілька разів вистрелив у них з обріза мисливської рушниці.


Розжитися грошима злодій так і не зміг, отож втік.


Сімейну пару з вогнепальними пораненнями живота було госпіталізовано в Звенигородську районну лікарню. На жаль, лікарям не вдалося їх врятувати. Обоє померли в реанімаційному відділенні.

 

Відкрито кримінальне провадження.

 

Як зазначає на своїй сторінці у Фейсбуці перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін, загибла родина була "заможною" – на місцевому ринку тримали два магазини.