MARUV все ж зібралася на гастролі до Росії

16:11, 12.03.2019
MARUV все ж зібралася на гастролі до Росії

Співачка після Нацвідбору на Євробачення обіцяла не давати концерти в Росії

Переможниця українського Нацвідбору на Євробачення-2019 MARUV анонсувала масштабні гастролі в Росії і зокрема сольний концерт у Москві. Співачка також заявила, що на Євробаченні вболіватиме за конкурсанта від Росії.
 
Як це пише УНІАН, у прямому ефірі в Instagram MARUV заявила, що планує подивитися номери усіх учасників змагання, втім підтримує представника Росії Сергія Лазарєва.
 
"Буду підтримувати всіх. Не знаю, треба дивитися на номер, виступи. Зрозуміло, через моє добре ставлення до Сергійка, і нас з ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве", - сказала MARUV.
 
Вона також заявила, що більше не буде брати участь у нацвідборі на "Євробачення". На її думку, цей конкурс вже застарів і неактуальний.
 
"Ні, не піду. Все, досить. Я побувала на відборах на все життя. Спасибі за те, що підтримували мене, але ще раз піти на відбір я не наважуся. З темою конкурсу треба зав'язувати. Це вже пережило себе", - констатувала співачка. 
 
За словами MARUV, зараз вона знаходиться в Україні, але на початку квітня їде до Росії, адже там у неї заплановані масштабні гастролі і сольний концерт у Москві.
 
Вона також пообіцяла організувати в кінці літа або на початку осені тур по Україні.
 
Нагадаємо, співачка Ганна Корсун, або MARUV, яка перемогла в Національному відборі на Євробачення-2019 та їздить з гастролями до Росії, не представлятиме Україну на пісенному конкурсі, бо співачка та НСТУ "не знайшли спільного рішення щодо місії представника України на міжнародному пісенному конкурсі".
 
23 лютого MARUV перемогла у фіналі національного відбору "Євробачення-2019" у Києві та мала представляти Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі. Однак згодом стало відомо, що у співачки заплановано сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі. Це спричинило шквал питань щодо того, чи може співачка їхати на конкурс.
 
MARUV після цього заявила про готовність відмовитися від виступів в Росії, однак умови договору з Суспільним не задовольнили її.
 
Після того, як гурти KAZKA та Freedom Jazz відмовились їхати на Євробачення, Суспільне вирішило взагалі відмовитись від участі в конкурсі.