У Смілі на Масницю встановили кулінарний рекорд України: напекли 3333 млинці

13:54, 10.03.2019
У Смілі на Масницю встановили кулінарний рекорд України: напекли 3333 млинці

У Смілі встановили новий кулінарний рекорд України. Місцеві жителі напекли 3333 млинці і виклали з них букет у вигляді троянд.

 

Кулінарний шедевр сягнув 2 метри у ширину і 2,14 у довжину.

 

Такий захід проводиться у місті четвертий раз поспіль. Приміром, два роки тому тут пройшла "Наймасовіша дегустація" – тоді сміляни зліпили 6001 вареник, який продегустували 1025 людей.

 


"У попередні роки всі зібрані кошти спрямовувалися на благодійну допомогу воїнам АТО, людям із інвалідністю та людям похилого віку, які перебувають на лікуванні або ж проживають у будинках-інтернатах", – наголошують організатори.


А цього року метою акції, став збір коштів на лікування хворому трирічному смілянину Віталію Хільченку. 

 

 

 

Млинці для рекорду України два дні випікали 30 викладачів та учнів Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. 

 


"Такого креативного рекорду у нас ще не було – 3333 маленькі троянди із млинців. Ми завжди цінуємо не просто велику кількість чогось, ми зважаємо на рівень креативності в рекорді і залучення громади, якомога більшої кількості людей до встановлення рекорду. Тому що рекорд – це те, що повинно об’єднувати людей", – наголосила керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.