Штаб Порошенка пообіцяв бути взірцем чесності на виборчих пергонах

19:42, 15.02.2019
Штаб Порошенка пообіцяв бути взірцем чесності на виборчих пергонах

(solydarnist.org)

15 лютого у Києві відкрився виборчий штаб кандидата у президенти України Петра Порошенка. Його очолив заступник голови Адміністрації Президента - Віталій Ковальчук.
У штаб також увійшли чотири народних депутата. Це Ігор Гринів, Артур Герасимов, Сергій Березенко та Руслан Князевич.

Голова новоствореного штабу Віталій Ковальчук пообіцяв показати всій країні, як проводити чесну кампанію. Про це заявив на прес-конференції, присвяченій презентації команди штабу в п'ятницю в Києві.

"Штаб Порошенка продемонструє країні, як проводити чесну і чисту виборчу кампанію. По-перше, ми за прозоре фінансування. Тому ми пропонуємо громадськості провести моніторинг джерел наповнення виборчих фондів усіх кандидатів. Зокрема - наскільки вони відповідають реальним витратам кампанії", - сказав Ковальчук.

А ще додав, що їхня команда виступає з чесну агітацію. Й запропонував всім іншим штабам відмовитися від брудних технологій під час виборчої кампанії і не створювати провокацій, що розколюють країну.

Як повідомляла УМ, 31 грудня 2018 року в Україні стартував виборчий процес із виборів Президента України. Голосування призначене на 31 березня 2019 року.
 
8 лютого ЦВК завершила процес реєстрації кандидатів на посаду глави держави. Загалом зареєстровано 44 кандидата.