Пропагандист Кисельов скаржиться через засудженого в Німеччині племінника-бойовика

10:30, 06.02.2019
Російський пропагандист Дмитро Кисельов заявив, що його племінник Сергій брав участь у бойових діях на Донбасі на боці бойовиків «ДНР» і був засуджений за це у Німеччині, повідомляє Громадське


Як розповів Кисельов, його племінник воював в рядах бойовиків «ДНР» і нагороджений «медаллю». «Він сказав, що я «росіянин» і поїду підтримувати (бойовиків), поїду воювати. У нього загинув командир взводу, він взяв, так би мовити, на себе командування і нагороджений навіть якоюсь медаллю донецькою. Але зараз він сидить у тюрмі, у Німеччині...», — заявив Кисельов.
 
 
Також він розповів, що після цього його племінник «постригся у монахи на Афоні», а потім поїхав до Болгарії. «Болгари його арештували і відправили у Німеччину, і він зараз сидить у тюрмі за поганою статтею — тероризм, зброя, за те, що воював», — зазначив ведучий.
 
 
Кисельов розповів, що бачився з племінником після того, як він взяв участь у бойових діях на Донбасі. «Він повернуся абсолютно обірваний, взимку, у робочі робі... Я його одягнув, він розповів, що був там», — додав він.
Пропагандист також заявив, що його племінник не жалкував, що воював з бойовиків.