Тарас Чорновіл звинуватив Зеленського в «імітації» політичної діяльності (відео)

13:30, 09.01.2019
Тарас Чорновіл звинуватив Зеленського в «імітації» політичної діяльності (відео)

Тарас Чорновіл вважає передвиборчі заяви коміка повним абсурдом (кадр відео)

Володимир Зеленський імітує політичну діяльність, "грається" в політтехнології та не збирається нічого робити серйозно.
 
Про це в ток-шоу "Ехо України" на телеканалі "Прямий" розповів політичний експерт Тарас Чорновіл.
 
"Ми говоримо про імітацію. Насправді мова йде про дуже просту річ. Кандидат в президенти має, звертаючись до виборців, зазначити пункти, з чим іде", - сказав Чорновіл.
 
Він зауважив, що кандидат у президенти має показати, що в нього є ідея, що він готовий.
 

"Він говорить: "В мене немає ідей. Я напишу все те, що мені скажуть. Тобто я напишу те, що подобається людям". Знаєте, те, що подобається людям… Давайте прийдемо до лікаря і лікар скаже: "Ви скажіть, як вам подобається, щоб я вас лікував? Я і так вас буду різати. Ви скажете, що вам подобається, щоб я вас по діагоналі різав - давайте я буду по діагоналі. Вам хочеться, щоб я вам вирізав грижу, а у вас є апендицит. Але, добре, я вам виріжу грижу", - додав Чорновіл.
 
Він наголосив, що це повний абсурд.
 
"Ви розумієте абсурдність постановки самого питання? Тому насправді це є просто відповідь людини, яка грається в політтехнології, яка не збирається нічого робити серйозно", - завершив Чорновіл.
 
Сам Володимир Зеленський напередодні через соцмережі звернувся до українців у відеозверненні, де звинувачує всіх українських політиків у тому, що вони "ні в кого нічого не питають, багато обіцяють, нічого не роблять".
 

"Я вчиню інакше. Ми напишемо мою програму разом з тобою. Ми напишемо разом з людьми, всією країною. Потім знайдемо шляхи вирішення всіх проблем, а потім втілимо їх у життя", - заявив Зеленський і закликав своїх прихильників написати під його постом 5 проблем України.
 
Нагадаємо, Володимир Зеленський оголосив про своє рішення йти в президенти в новорічну ніч. При цьому канал "1+1" отримав скандал через те, що запустив звернення коміка замість традиційного привітання президента України.